Antena Meniu Search
x

Observator Special: Un telefon care costa cat o masina

Un telefon care costa cat o masina. De ce ar da cineva o asemenea suma, doar ca sa aiba in buzunar un aparat de fite? Pentru ca acest telefon este mai mult decat credeti. Desigur, are toate caracteristicile unui smartphone de ultima generatie, poate avea o carcasa de super-fite si un ecran facut din pietre pretioase.

Vezi și

Apasand pe butonul Concierge, contactezi o persoana reala care cauta orice doresti, indiferent daca este vorba de bilete de avion, rezervari la hotel sau restaurant.

O aplicatie unica a telefoanelor apartinand celui mai luxos brand. Clientii se bucura gratuit de acest serviciu timp de un an, dupa care platesc echivalentul a 4.000 de lire sterline pe an. Asta daca vor sa acceseze toate serviciile puse la dispozitie de compania care produce acest telefon.

Preturile telefoanelor de lux incep de la 5.000 de euro si pot trece de suma de 100 de mii de euro, daca sunt incrustate cu diamante, alte pietre pretioase, ori sunt suflate cu aur sau platina.

Daca telefoanele care trec de ordinul zecilor de mii de euro sunt facute la comanda, cele cu mai putine zerouri in coada se gasesc in magazine.

Cei care isi permit un astfel de gadget scump sunt evident vedetele. Prima vedeta autohtona cu un astfel de handset a fost Adrian Mutu. Cei mai multi romani insa nici nu viseaza la un astfel de telefon.

Toate modelele de la cel mai luxos brand sunt asamblate manual in Anglia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Observator Special: Un telefon care costa cat o masina