Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Una dintre nepoatele deputatului Ion Ochi a murit la o zi după ce şi-a serbat majoratul

Sfârşit cutremurător pentru o tânără din Braşov, nepoata deputatului Ion Ochi. A murit strivită într-o maşină al cărei şofer a pierdut controlul volanului.

de Redactia Observator

la 11.08.2014 , 16:36

 Sfârşit cutremurător pentru o tânără din Braşov, nepoata deputatului Ion Ochi. A murit strivită într-o maşină al cărei şofer a pierdut controlul volanului, pe serpentinele dinspre Poiana Braşov şi s-a lovit de un autobuz plin.

Sonia. O tânără la început de drum. Abia împlinise 18 ani, sâmbătă. Era frumosă şi îi plăcea să zâmbească tot timpul, spun prietenii. Destinul ei s-a frânt brusc, pe drumul care duce spre Poiana Braşov.

Era într-o maşină cu încă trei prieteni şi cu sora ei mai mică. Mergeau la un grătar. Şoferul s-ar fi luat la întrecere cu un alt autoturism dar nu şi-a mai putut stăpâni bolidul.

Vezi și

Maşina s-a lovit cu putere de un autobuz plin. Şoferul care a provocat accidentul a rămas încarcerat. Sonia a mai supravieţuit doar câteva minute după impact. Victima este nepoata deputatului PSD Ion Ochi.

Din cauza accientului, Drumul Naţional 1E a fost blocat timp de o oră, pe ambele sensuri. Şoferul vitezoman este cercetat acum în stare de libertate pentru vătămare corporală gravă din culpă şi ucidere din culpă. Riscă 7 ani de închisoare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Una dintre nepoatele deputatului Ion Ochi a murit la o zi după ce şi-a serbat majoratul