Antena Meniu Search
x

UPDATE! Batrana spulberata in fata casei

Moartea alesese deja, cand o mama a hotarat, fara sa stie, sa moara ea il locul fetei ei. Un accident cumplit, o masina scapata de sub cotrol a facut-o bucati in fata casei pe femeia din Prahova

Vezi și

Femeia a incercat sa scape din calea masinii. A fugit speriata, dar, de fapt s-a asezat singura in locul in care avea sa loveasca masina. "S-a urcat pe gard, ca a crezut ca scapa si a prins-o in stalp, acolo.Pur si simplu a strivit-o", povesteste o vecina. Era cu fata ei in fata portii. Moartea o alesese deja pe fata. In ultima clipa insa, mama a schimbat totul. "A trimis-o pe fata sa aduca tarusul pentru a priponi vaca la poarta, iar fata a zis sa mearga mama pentru ca stie unde este".

Femeia n-a apucat sa faca decat cativa pasi si a vazut masina care venea cu viteza foarte mare catre ea. Autoturismul facea piruiete pe sosea dupa ce fusese acrosat de o alta masina care nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers. A murit pe loc. In cadere, poarta din fier i-a sectionat trupul de la mijloc in jos. Soferul, care a fost si el ranit, a fost dus la spital.

Politistii fac cercetari pentru a stabili cu exactitate care dintre soferi a provocat accidentul. Vinovatul va fi cercetat penal pentru ucidere din culpa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Batrana spulberata in fata casei