Antena Meniu Search
x

Anchetatorii cred ca femeia al carei cadavru a fost descoperit langa o scoala din Medgidia este victima unei crime

Cativa caini au dezgropat cadavrul unei femei, langa o scoala din Constanta! Este victima unei crime, cred anchetatorii. Dar este si greu de identificat. Animalele au ciopartit cadavrul pana cand cineva a observat grozavia si a sunat la politie.

Vezi și

Constanta, periferia orasului! In spatele unor garaje se desfasoara scene de filme. Cei care locuiesc in zona au sunat la 112, dupa ce au descoperit ramasitele unui cadavru, in preajma unor blocuri si la 2 pasi de o scoala generala. Cadavrul era ingropat la 20 de centimetri si era invelit in cativa saci.

O imagine de cosmar. Cineva s-a chinuit sa ascunda cadavrul. N-a sapat groapa prea adanc. Iar maidanezii si-au facut de cap.

Vecinii spun ca in urma cu o luna, langa garajele lor s-a mutat o familie de romi. O femeie, un barbat si mai multi copii. Anchetatorii cred ca descoperirea de dimineata vine in urma unui scandal in familie. Politistii spera sa dea de rudele femeii. Cadavrul nu a fost inca identificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Anchetatorii cred ca femeia al carei cadavru a fost descoperit langa o scoala din Medgidia este victima unei crime