Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O cafea preparată greșit a dus la crima din benzinărie

O benzinărie din Bucureşti a fost scena unei crime cumplite. Un tânăr a murit în braţele soţiei, după ce a sărit în apărarea ei

de Redactia Observator

la 23.12.2015 , 19:19

O benzinărie din Bucureşti a fost scena unei crime cumplite. Un tânăr a murit în braţele soţiei, după ce a sărit în apărarea ei. O atacase un client băut care îi reproşa că i-a preparat greşit cafeaua.

Atacatorul a lovit cu sabia şi apoi s-a făcut nevăzut. Poliţiştii l-au prins însă în scurt timp şi l-au încătuşat. Au şi filmul crimei - pe camerele de supraveghere din benzinărie.

Era ora unu şi 20 de minute. Un individ intră în benzinărie şi cere o cafea. Angajaţii îl cunoşteau de câteva luni, de când îl părăsise soţia. Nu era convins că-i plecată din ţară şi o aştepta zilnic lângă staţia peco, să se împace.

Vezi și

Clientul s-a enervat la culme şi i-a vorbit urât vânzătoarei. Femeia nu era singură. În peco mai era un alt angajat dar şi soţul ei. Cristian şi Alina se căsătoriseră în vară. A înjurat-o pe soţia lui. El i-a spus că e soţia lui şi l-a invitat să iasă afară. Ala cand s-a întors a venit cu sabia

L-a străpuns cu un cuţit aşa în sus! Drept în inimă. În urma sa Cristian îşi dădea ultima suflare. A murit în braţele soţiei. Principalul suspect, Marin Nicolae, a fost prins şi arestat. Este acuzat de omor calificat. Are antecedente penale şi riscă puşcăria pe viaţă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » O cafea preparată greșit a dus la crima din benzinărie