Antena Meniu Search
x

O tânără a fost readusă din morţi de medici, pe malul râului Bega

Fata a fost scoasă dintr-o maşină scufundată în râu. După 20 de minute în care inima ei n-a mai bătut, o minune s-a întâmplat.

Vezi și

Datorită lor, medicii care au crezut în viaţă! Tânara şoferiţă a fost dusă de urgenţă la spital.

E la Terapie Intensivă, are puls, dar e susţinut doar de aparate. Nu poate respira, încă, singură.

Este un risc foarte mare de deces, dacă va depăşi şi va rezista ea are un risc mare de a rămâne cu sechele neurologice foarte grave, spun medicii.

Ar putea rămâne, de-acum înainte, o perioadă lungă de timp în comă. Mai bine de 20 de minute, creierul ei nu s-a oxigenat.

Înainte de stop cardio-respirator, a stat în apa rece ca gheaţa şi, deşi pare incredibil, asta i-ar putea aduce o şansă în plus pentru a se trezi din somnul adânc.

Nu a putut fi scoasă uşor din maşină. Pompierii au fost nevoiţi să aducă autoturismul la mal şi-apoi să scoată victima.

O operaţiune pe care nu o puteau face în siguranţă nici martorii, nici bărbatul care se afla în dreapta şi care a reuşit să iasă singur.

Acest tânăr a văzut maşina cum se scufunda. N-ar fi ajuns în apă, dacă tânăra de la volan nu s-ar fi speriat după ce a lovit bordura şi a încurcat, apoi, pedalele.

Iar printre copacii de pe malul râului, maşina a ajuns în apă. Bărbatul care se afla în dreapta, spun medicii, e în afara oricărui pericol. Pentru femeie, încă se roagă!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O tânără a fost readusă din morţi de medici, pe malul râului Bega