Antena Meniu Search
x

Curs valutar

UPDATE! Regele international al rromilor a botezat cel de-al 38-lea copil

O salba cu 10 galbeni de aur, in valoare de 250 de milioane de lei vechi. 30 de purcelusi de lapte, trei mii de sticle de vin, sute de invitati, manele de top. Un botez la curtea regelui Stanescu. Regele a fost nas

de Redactia Observator

la 08.07.2013 , 20:41

Si nu s-a uitat la bani, desi, Fiscul ii bate la usa. Statul poate sa mai astepte, finul insa nu. Asa ca petrecerea a fost de lux. Calesti, limuzine, aur, si bani. Dedicatii de milioane, pentru un manelist de milioane, Adi Minune.

Regele a fost nas. Nas cu staif, cum altfel. Dan Stanescu a fost vedeta botezului. Si-a luat finul de acasa cu o caleasca regeasca. Caleasca a fost urmata de o limuzina de lux, asa cum le sta bine celor de vita nobila.

Botezul propriu zis n-a avut nimic diferit de botezul unor mireni. Ca, in fata Domnului, regele e tot om. Dar, petrecerea a fost de curte regala. Adi Minune a cantat si a primit recompense pe masura. Nu stim cat a primit minune pentru seara de petrecere, dar stim ca regele e cu dare de mana, iar Adi minune trebuie sa si repare Ferarriul sifonat nu demult. Milioane curg, dedicatiile la fel, iar regele nu si mai incape in piele de mandrie si de bucurie.

Vezi și

Milioane fara numar, sticle asisderea, toalete de lux, meniu de zile mari. Adevarul e ca de pe masa n-a lipsit nimic. Meniul a fost si traditional si modern, dar au ales pe saturate. Printre paharele de vin, a venit si momentul taierii motului. Cel mai greu a fost pentru nas. Un rege a fost pus in dificultate de o biata foarfeca. Pana la urma, regele a invins. Nasul a onorat masa cu o salba de 10 galbeni, in valoare de 250 de milioane de lei vechi. Caci aurul e lucrul cel mai de pret pentru rromi.

Desi Dan Stanescu figureaza ca fiind cel mai mare datornic la stat din Costesti, una-i una alta-i alta. E clar ca regele sta inca bine cu vistieria, iar finul cel mic e mult mai important decat statul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » UPDATE! Regele international al rromilor a botezat cel de-al 38-lea copil