Antena Meniu Search
x

UPDATE! Un barbat s-a luat la bataie cu angajatii unui fast-food din Constanta! Agresorul nu a fost prins de politie

Imagini violente au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unui fast-food din Constanta. Localul s-a transformat intr-un camp de lupta. Un barbat a luat la bataie angajatii si a distrus localul, sub privirile ingrozite ale clientilor. Una dintre angajate s-a speriat atat de tare incat a facut un atac de panica si a lesinat.

Vezi și

Individul nu a fost prins si asta pentru ca este posibil ca barbatul sa fi plecat spre Bucuresti. Acesta este un cetatean turc cu resedinta in capitala. Barbatul va fi cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulurarea linistii publice, loviri si alte violente. In plus va raspunde penal si pentru furt calificat deoarece a plecat din local cu tot cu sabia pe care angajatii o folosesc pentru taiatul shaormei.

Cutitul respectiv ar valora cam 1.000 de lei. Asa ca daca va fi gasit vinovat barbatul ar putea sta dupa gratii intre 3 si 15 ani pentru furt calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Un barbat s-a luat la bataie cu angajatii unui fast-food din Constanta! Agresorul nu a fost prins de politie