Antena Meniu Search
x

Update! Vreau sa ajut: Ianis Gabriel s-a nascut cu o malformatie congenitala grava

Ianis Gabriel are doar un an si a avut ghinionul de a se naste cu o malformatie congenitala foarte grava la picior

Vezi și

Ianis Gabriel a venit pe lume in urma cu un an. Desi toate analizele din timpul sarcinii au fost bune, la nastere mama a primit o veste cumplita, aceea ca micutul sufera de o malformatie grava la piciorul stang. ”In noaptea in care am nascut am aflat si eu ca micutul are probleme la picior. N-am crezut ca e asa de grav pana nu l-am vazut cu ochii mei”, a spus mama copilului.

Au urmat saptamani intregi, pline de dureri si chin, atat pentru Ianis, cat si pentru parintii lui. “Cu ghipsul, luna de luna, a stat cu el de la doua saptamani la piciorus, sa indreptam labuta si niciun rezultat pana la opt luni. Ii punea ghipsul dimineata si seara ii cadea. La opt luni i-a facut ecografie i-au gasit luxatie la sold. I-au facut anestezie si i-au pus amandoua piciorusele cracanate”, a dezvaluit femeia, indurerata.

Toate investigatiile si tratamentele pe care Ianis le-a facut in Romania nu au dat niciun rezultat, asa ca parintii lui Ianis au cautat o solutie salvatoare pentru micutul lor. “Trebuie sa ajungem in Viena, clinica de acolo ne-a acceptat cazul. Incearca sa reconstruiasca piciorul. Sa mearga singur, pe picioarele lui, asta vreau”, a murmurat, printre lacrimi, mama baietelului.

Noi toti il putem ajuta pe Ianis.

Donatii:

SMS 848 sau 8848: 2 euro, valabil in retelele Vodafone, Cosmote si Orange.

Romtelecom:

0 900 900 303: 3 euro/apel

0 900 900 305: 5 euro/apel

0 900 900 301: 10 euro/apel

Nu se percepe TVA.

Prin PayPal.

Conturi Fundatia Mereu Aproape

CIF 18212553:

in LEI: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,

in EURO: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500

deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

Campania "Vreau sa Ajut" este sustinuta de Megajetpo Stanley Bet, care a decis sa doneze o parte a impozitului pe profit Fundatiei Mereu Aproape.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Update! Vreau sa ajut: Ianis Gabriel s-a nascut cu o malformatie congenitala grava