Antena Meniu Search
x

Urmărire ca în filme în Timişoara: S-a aruncat în Bega ca să scape de poliţişti

Urmărire ca-n filme, aseară, pe străzile din Timişoara. Un tânăr de 20 de ani, care a refuzat să opreacă la semnalul poliţiştilor, a gonit zeci de kilometri cu agenţii pe urmele lui. Nu a vrut să oprească nici când poliţiştii l-au avertizat că vor deschide focul.

de Monica Palade

la 18.04.2021, 08:47

Vezi și

Urmărirea s-a terminat pe malul râului Bega, unde, împreună cu un pasager, tânărul a luat-o la fugă pe jos şi s-a aruncat în râu. Amândoi au ajuns pe celălalt mal, însă acolo îi aşteptau alţi poliţişti.

Cei doi au fost imobilizaţi. La faţa locului a fost chemată o ambulanţă iar fugarii, care sufereau de frig, au fost îngrijiţi. În urma verificărilor, poliţiştii au descoperit că tânărul de la volan nu avea permis de conducere. S-a ales acum cu dosar penal.

Ce spun poliţiştii

Polițiștii din Timișoara au încercat să oprească, sâmbătă seara, o mașină care circula pe Calea Șagului, însă șoferul nu s-a conformat, accelerând și continuându-și deplasarea.

Pe acelaşi subiect

După mai multe solicitări de oprire prin intermediul dispozitivelor auto, polițiștii au pornit în urmărirea mașinii până pe strada Constantin Silvesteri din oraș. Ajunsă în capătul străzii, mașina a părăsit carosabilul,oprindu-se pe spațiul verde de lângă râul Bega. Șoferul și pasagerul au ieșit din autoturism și au sărit în râu, înotând până pe celălalt mal, unde erau așteptați de polițiști. Aceștia i-au imobilizat și au solicitat o ambulanță care să le acorde îngrijiri medicale.

Oamenii legii au aflat că în urma verificărilor că tânărul care conducea mașina are 20 de ani și nu are permis de conducere pentru nicio categorie.

În cazul său, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere, continuând cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a tânărului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Urmărire ca în filme în Timişoara: S-a aruncat în Bega ca să scape de poliţişti