Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Galaţi a uitat că e urmărit general şi a sunat la 112 să anunţe că e înjurat şi ameninţat cu bătaia de ziua lui

Un adolescent de 17 ani a uitat complet că este căutat de poliţişti şi a sunat la 112 să anunţe că cineva vrea să-l bată la petrecerea pe care o organizase chiar de ziua lui.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 19.11.2019, 22:41

Un urmărit general a chemat poliţia să-l ajute
Un tânăr a chemat poliţiştii să-l ajute, deşi era urmărit general - Observator.tv

Un adolescent de 17 ani a uitat complet că este căutat de poliţişti şi a sunat la 112 să anunţe că cineva vrea să-l bată la petrecerea pe care o organizase chiar de ziua lui.

Foarte supărat, el a cerut ajutor la 112 intervenţia autorităţilor, să vină să îl liniştească pe agresor. Poliţiştii au venit, dar ca să-l ducă într-un centru de corecţie, până la împlinirea vârstei de 18 ani.

Căutat de Poliţie, a sunat la 112 ca să vină să-l ajute

Jandarmii din Galaţi au intervenit la apelul de urgenţă pe care un tânăr la făcut la 112, în care se anunţa că o persoană intenţionează să-i aplice o corecţie fizică altui tânăr, cu care se certase din cauza listei de invitaţi a acestuia.

Apelantul a precizat că agresorul l-a înjurat şi l-a ameninţat cu bătaia şi a cerut ajutor.

Sosiţi în locaţia respectivă, s-a constatat, după identificarea apelantului, că respectivul era căutat de Poliţie şi era emis pe numele său un mandat de internare într-un centru de reeducare pentru o perioadă de un an.

Mandatul a fost pus în aplicare imediat, tânărul fiind transportat în centrul respectiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr din Galaţi a uitat că e urmărit general şi a sunat la 112 să anunţe că e înjurat şi ameninţat cu bătaia de ziua lui