Antena Meniu Search
x

Urși surprinși în "șir indian", într-o pădure din Parcul Național Călimani

Trei urși au fos filmați la o plimbare în șir indian, într-o pădure din Parcul Național Călimani. Înregistrarea a fost publicată pe contul de Youtube al Romsilva, regia din România care se ocupă cu protejarea, conservarea și dezvoltarea fondului forestier.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 12.12.2019, 17:16

Urși surprinși în "șir indian", într-o pădure din Parcul Național Călimani
Imagini rare cu trei urși în "șir indian" în Parcul Național Călimani - captură video Youtube | Regia Națională a Pădurilor - ROMSILVA

Trei urși au fos filmați la o plimbare în "șir indian", într-o pădure din Parcul Național Călimani. Înregistrarea a fost publicată pe contul de Youtube al Romsilva, regia din România care se ocupă cu protejarea, conservarea și dezvoltarea fondului forestier.

Imagini uimitoare cu trei urși în ”șir indian” au fost filmate într-o pădure din Parcul Național Călimani. Înregistrarea s-a realizat cu ajutorul camerelor de monitorizare a faunei amplasate de specialiștii Romsilva.

Pădurile din Parcul Național Călimani asigură habitatul sănătos pentru numeroase specii, inclusiv carnivore mari, aici având asigurate toate condițiile de liniște, hrană și adăpost.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Parcul Național Călimani, unul dintre cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva, are o suprafață de 24.556 de hectare pe raza județelor Suceava, Mureș, Bistrița – Năsăud și Harghita.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Urși surprinși în "șir indian", într-o pădure din Parcul Național Călimani