Antena Meniu Search
x

Uță Haiducul, tânărul care a bătut și jefuit preoții pe stradă, eliberat fără vreo măsură de Judecătoria Bicaz

Uță Haiducul, bătăușul din Neamț care a bătut 2 preoți pe stradă și apoi i-a jefuit, a fost eliberat fără a se dispune vreo măsură împotriva lui, precizează presa locală. Deși este cunoscut ca un individ foarte violent, s-a stabilit că nu reprezinta un pericol public.

Uță Haiducul, bătăușul din Neamț care a bătut 2 preoți pe stradă și apoi i-a jefuit, a fost eliberat fără a se dispune vreo măsură împotriva lui, precizează presa locală.

Deși este cunoscut ca un individ foarte violent, s-a stabilit că nu reprezinta un pericol public.

Dus la arestare, după ce-a lovit preotul şi dascălul de la Parohia Ceahlău 2, doar aşa, pentru că nu-i place lui ideea de a se da cu aghiazmă prin casele sătenilor la începutul postului, Vasile Viorel Uţă a fost pus în libertate de o judecătoare de la Judecătoria Bicaz.

Uţă a fost protagonistul în tot felul de scandaluri violente, iar arestul nu este un loc străin pentru el, scrie presa locală.

Pe acelaşi subiect

Cel mai probabil, procurorul de caz va contesta lăsarea în libertate şi dosarul va ajunge la Tribunalul Neamţ.

Reamintim că în timp ce se aflau la treburi bisericești în comuna Ceahlău, sfințiile lor au fost atacate pe stradă de Uță Haiducul, un bătăuș din localitate, care i-a bătut zdravăn, apoi i-a jefuit pe cei doi preoți.

Uță a luat tot ce aveau preoții asupra lor, inclusiv crucea și alte obiecte religioase pe care le purtau cu ei.

Polițiștii confirmă incidentul și informează că au fost sesizaţi despre faptul că doi bărbaţi de 39 si de 23 de ani, ambii din Ceahlău, ar fi fost loviţi de către un bărbat de 50 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Uță Haiducul, tânărul care a bătut și jefuit preoții pe stradă, eliberat fără vreo măsură de Judecătoria Bicaz