Antena Meniu Search
x

Furtunile din ultimele zile sunt doar un AVERTISMENT pentru iarna care urmează. Ce anunţă meteorologii

Va fi prăpăd la iarna! Furtunile din ultima perioadă nu prevestesc nimic bun pentru lunile reci. Meteorologii sunt în alertă.

Vezi și

Va fi prăpăd la iarna! Furtunile din ultima perioadă nu prevestesc nimic bun pentru lunile reci. Meteorologii sunt în alertă, prognoza arată că decembrie va veni cu ger şi viscolul va sufla cu o puterere incredibilă. Rafalele ar putea depăşi 150 de kilometri pe oră, mai mult chiar decât pot înregistra aparatele din acest moment de la staţiile meteo. Inginerii în construcţii se tem pentru rezistenţa locuinţelor. 

Episoadele de vreme rea vor fi rare în octombrie şi noiembrie. Însă, după zile în care vom avea şi 25 de grade Celsius, iarna îşi va face apariţia brusc, cu multă zăpadă, ger năprasnic şi vânt de aproape 100 de km pe ora.  

Ca să ne facem o idee despre ce ne aşteaptă, am mers la Institutul de Cercetarea Aerospaţială. Iată ce vom resimţi în această iarnă. 

Până acum, ţara noastră nu s a confruntat cu astfel de fenomene. Si nu se stie cum vor rezista construcţiie. Toate planurile arhitecţilor şi inginerilor ar trebuie modificate, spun specialiştii. 

Unii meteorologi compară iarna care urmează cu cea din 2012, când troienele au îngropat case. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Furtunile din ultimele zile sunt doar un AVERTISMENT pentru iarna care urmează. Ce anunţă meteorologii