Antena Meniu Search
x

Vacanta de vis la Sfantu Gheorghe

Delta Dunarii nu mai are nevoie de prea multe cuvinte de prezentare. Totusi, pentru cine nu a fost niciodata acolo, e destul de greu sa se hotarasca incotro s-o apuce

Vezi și

De cele mai multe ori, turistii aleg sa plece din Tulcea spre Mila 23, Maliuc sau Sulina. Indiferent unde alegeti sa megeti in Delta veti descoperi ca este foarte frumos, la fel de frumos.

Dintre toate locurile, sare putin in evidenta Sfantu Gheorghe, o localitate in care traiesc in jur de 1.000 de oameni, pe partea stanga a celui mai vechi brat al Dunarii, aproape de varsarea in mare.

In Delta, deplasarea se face pe apa, iar asta inseamna ca trebuie sa aveti ceva rabdare pentru a strabate distantele dintre localitati. De la Tulcea cu "rapida" veti face cam patru ore, din Mahmudia cam doua si jumatate, iar din Murghiol doua ore.

Chiar daca suna foarte izolat, cazare gasiti pentru toate buzunarele si cu tot confortul modern lasat in urma la oras. Cu alte cuvinte nu va tine nimic sa nu incercati o plimbare pana aici, nu de alta dar vremea aici parca mereu e la fel, frumoasa, fara ploi sau furtuni si atat cat trebuie de cald…

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Vacanta de vis la Sfantu Gheorghe