Antena Meniu Search
x

Vacanţă la iglu, pe Valea Prahovei

În vârf de munte, la iglu. Speriaţi de noul coronavirus, românii au început să caute locuri izolate pentru vacanţă. Se anunţă astfel un nou trend, iar igluurile par să fie cap de listă. Nu e nevoie să le căutaţi în regiunile polare. Avem şi noi... pe Valea Prahovei.

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 31.05.2020, 03:07

Vezi și
  • O noapte de cazare e 450 de lei.
  • Soaţiile sunt rezervate până pe 15 iunie.

La prima oră pornim pe DN1, un drum prin tradiţie aglomerat. De această dată, însă, circulăm fără probleme. Prima oprire, aproape de pârtia din Azuga, în căutarea unui loc liniştit de cazare. În iglu sunt toate condiţiile unei camere de hotel.

Mircea Puşcaşu, manager hotel: Avem in interiorul lui tv, wifi si Netflix, frigider, baie complet echipata, cabina de dus, cu tot ce iti trebuie.

De fapt, sunt două asemenea corturi de tip iglu, cu încălzire permanentă. Preţul este pe măsura ofertei. O noapte de cazare cu mic dejun inclus costă 450 de lei. În ciuda preţurilor, spaţiile sunt rezervate complet până pe 15 iunie. De altfel, au avut căutare încă din primele luni de la deschidere.

Mircea Puşcaşu, manager hotel: Anul trecut am pornit cu primul iglu ca si proiect pilot, a prins bine si ne-am gandit sa dezvoltam locurile de cazare.

Antreprenorul s-a inspirat după un concept din Columbia şi speră să mărească investiţia la cinci asemenea spaţii de cazare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Vacanţă la iglu, pe Valea Prahovei