Antena Meniu Search
x

Vama Veche, atmosferă de petrecere chiar și pe vremea rece

Vântul tăios şi valurile reci nu i-au speriat, astăzi, pe turiştii care au mers în Vama Veche. Plaja a fost plină de oameni mai mult sau mai puţin înfofoliţi.

Vezi și

Vântul tăios şi valurile reci nu i-au speriat, astăzi, pe turiştii care au mers în Vama Veche. Plaja a fost plină de oameni mai mult sau mai puţin înfofoliţi. Doar câţiva s-au încumetat să intre în apă. Dar nimeni nu s-a supărat pe vreme. Vamaioţii spun că nu pentru un bronz perfect au mers la mare, ci pentru că le place aerul de libertate.

Baia în mare n-a fost cea mai bună idee, astăzi. Pe plajă e arborat steagul roşu, semn că valurile sunt prea mari şi vântul prea puternic pentru scăldatul în siguranţă. Însă vamaioţii au un crez: singura regulă din Vama Veche e că nu există reguli. 

Vântul puternic nu i-a speriat deloc pe tinerii care au vrut să-şi petreacă zilele libere în Vamă pentru că tot ce contează pentru ei este distracţia.

Majoritatea turiştilor au respectat totuşi regulile şi au stat departe de apă. 

Petrecerea va continua şi după apus. În seara aceasta sunt programate mai multe concerte, iar terasele vor rămâne deschise până târziu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Vama Veche, atmosferă de petrecere chiar și pe vremea rece