Antena Meniu Search
x

Vama Veche s-a transformat în staţiune de familie

La Vama Veche se dansează în familie. În satul de vacanţă de la graniţa României, ajung tot mai mulţi părinţi cu copii. Sunt vamaioţii de ieri, care n-au renunţat la staţiunea lor de suflet nici după ce şi-au întemeiat familii. Mai ales în septembrie, când soarele e mai blând şi plaja mai liberă.

de Redactia Observator

la 06.09.2019, 21:27

Vezi și

La Vama Veche se dansează în familie. În satul de vacanţă de la graniţa României, ajung tot mai mulţi părinţi cu copii. Sunt vamaioţii de ieri, care n-au renunţat la staţiunea lor de suflet nici după ce şi-au întemeiat familii. Mai ales la început de septembrie, când soarele e mai blând şi plaja mai liberă, îşi duc copiii în Vamă, să-i înveţe despre libertate.

Pentru Edward şi soţia lui, Vama Veche e o iubire la care se întorc de 15 ani. Studenţii de atunci sunt acum părinţii care îşi învaţă copiii să iubească marea şi să fie liberi. 

Vama Veche, satul artiştilor boemi care căutau în anii 70 liniştea de la graniţa României, s-a transformat în timp, dar nu şi-a pierdut farmecul. Hainele colorate, muzica rock care adună oameni şi gesturile simple de prietenie au rămas. Cine a crescut odată cu Vama îi ştie povestea. 

Generaţiile de copii care au făcut primii paşi pe nisipul din Vamă sunt acum speranţa părinţilor că povestea merge mai departe. 

Copiii au învăţat de la părinţi că aici poţi să cânţi, să dansezi şi să-ţi faci prieteni pe loc. 

Vama Veche e satul unde vacanţa îşi face loc în orice anotimp. În miezul verii, nisipul arde sub picioarele tinerilor care petrec lângă foc. 

Iar la început de septembrie, satul redevine locul unde vamaioţii îşi dau întâlnire în familie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Vama Veche s-a transformat în staţiune de familie