Antena Meniu Search
x

Vampiri energetici: Ce plante ne pun viata in pericol

Multe dintre plantele pe care le avem in casa ne bucura privirea, dar ne pot da peste cap sanatatea si nu numai. Specialistii in feng shui ne recomanda sa ne ferim de plantele cu frunze ascutite care ar aduce ghinion

Vezi și

"Orhideea este o planta foarte frumoasa, indragita de toata lumea. Indiferent de culoarea florilor orhideea nu este donor de energie, dimpotriva este vampir energetic. Sugestia mea este, pentru cei care iubesc aceste flori, sa le scoata pe balcon pe timpul verii sau in curte", a spus Anca Dimancea, doctor in agronomie si maestru feng shui.

Nici florile uscate nu sunt cele mai recomandate. Si ele sunt vampiri, dar intr-o masura mai mica decat cele vestejite. In general, materia moarta atrage intotdeauna fortele necurate. Din acest moment devin vampiri si cu o forta nebuna incep sa absoarba energia casei. Asadar, nu pastrati niciodata prea mult timp florile in vaza.

Florile in vaza aduc energie pana cand incep sa se ofileasca. Exista, insa, plante in ghiveci care aduc prosperitate, sanatate, dar si energie pozitiva. Sigur, toate teoriile sunt degeaba pentru cei care iubesc florile. Mirosul si culoarea primeaza in fata energiilor negative. "Daca imi place un trandafir il cumpar. Mai mult dupa culoare, dupa cat de verde e", spune o cumparatoare.

Daca exista flori care imprastie in jur energie negativa trebuie sa existe si flori care emana energie pozitiva. "Este arbustul banilor, deci planta bogatiei, planta prosperitatii, se mai numeste Pachira Aquatica. Begoniile sunt niste flori extraordinare. Planta aceasta este un donor absolut de energie si ridica vibratia in casa. Este recomandata in casele in care oamenii au tendinta sa se certe mai mult sau nu au rabdare. Este planta care se zice ca iti da rabdare", mai spune maestrul in feng shui.

Iar unele plante nu doar ca ne imbogatesc, linistesc si ne dau o stare de bine, ci ne fac si mai sanatosi. Asa ca daca aveti dureri de cap si nicio pastila nu isi mai face efectul, va dam noi un pont. "O alta planta benefica este muscata din punct de vedere energetic si din punct de vedere feng shui. Daca stam 10-15 minute langa o muscata cu flori rosii sau albe ne va lua toata oboseala si nu ne va mai durea capul", a mai spus specialistul

Specialistii in feng shui si terapeutii spun ca starile noastre sunt dictate de plantele si animalele pe care le avem in casa. Unele dintre ele fiind adevarati vampiri de energii pozitive care ne adancesc depresiile, iar altele ne ajuta sa ne revenim in perioadele de traume psihice si fizice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Vampiri energetici: Ce plante ne pun viata in pericol