Antena Meniu Search
x

Vărul Regelui Cioabă a fost bătut crunt

E revoltă în familia Cioabă. Regele însuşi acuză Poliţia din Sibiu de discriminare.

Vezi și

 E revoltă în familia Cioabă. Regele însuşi acuză Poliţia din Sibiu de discriminare, după ce unul dintre verii săi a fost bătut crunt zilele trecute, într-un bar.

Agresorul e un bărbat cu care are o veche rivalitate. A vrut să se răzbune. Iar poliţia se face că nu vede, spun membrii familiei Cioabă. Pentru acest conflict de acum 2 ani, nepotul lui Florin Cioabă plăteşte şi azi. Bărbatul pe care l-a bătut atunci l-a încolţit, zilele trecute, într-un club din Sibiu, împreună cu alte 7 persoane.

Rivalitatea dintre cei doi pare din ce în ce mai aprigă. Iar famila Cioabă e revoltată. Spune că băiatul de 19 ani a plătit deja pentru fapta lui. A fost 3 luni în arest, a fost condamnat la 1 an şi jumătate de închisoare cu suspendare şi i-a plătit victimei 6.000 de euro. Acum, când el e victima, autorităţile nu mişcă un deget, spun rudele.

E discriminare, spune şi Regele Cioabă. Ar vrea să medieze scandalul. E a doua oară când fosta victimă îl atacă pe David Cioabă. Iar ameninţările curg. Reprezentanţii poliţiei susţin că dosarul este în lucru. Medicii au stabilit că David Cioabă are nevoie de 25 de zile de spitalizare aşa că agresorul său va fi cercetat pentru vătămare corporală şi riscă dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Vărul Regelui Cioabă a fost bătut crunt