Antena Meniu Search
x

BREAKING NEWS! Vasile Turcu, în stare CRITICĂ la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Fostul acţionar al clubului Dinamo ar fi încercat să se SPÂNZURE

UPDATE 13:45 Potrivit unor surse, Vasile Turcu ar fi încercat să se sinucidă, motivele fiind încă necunoscute. Fostul acţionar al Dinamo a fost salvat în ultima clipă de medicii de la Floreasca, aceştia reuşind să îl resusciteze.

UPDATE 15:30 - Potrivit GSP.RO, Turcu ar fi suferit un edem cerebral și mai multe fracturi costale. În plus, există riscul să rămână paralizat pentru că ar fi suferit o fractură cervicală.

UPDATE 14:50 - Vasile Turcu este în comă, medicii fiind rezervați în privința evoluției stării lui de sănătate și a șanselor de supraviețuire. 

Potrivit GSP.RO, Turcu a încercat să se sinucidă în jurul ore 10:00, spânzurându-se cu un cordon. Familia omului de afaceri este șocată și nu înțelege de ce a făcut acest gest.

UPDATE 14:15 Poliţia informează că a fost sesizată cu privire la un bărbat care ar fi avut o tentativă de suicid. Acesta a fost preluat de către un echipaj de salvare şi transportat la spital. În acest moment, sub coordonarea PTB, Serviciul Omoruri efectuează cercetări.

Pe acelaşi subiect

Citeşte şi: ULTIMELE IMAGINI cu Vasile Turcu, înainte de tentativa de sinucidere (VIDEO)

UPDATE 13:55 - Surse apropiate anchetei susţin că Vasile Turcu, fost patron la Dinamo, s-ar fi spânzurat astăzi în locuinţa sa din Capitală. El a fost găsit de soţia lui. Nu a fost găsit niciun bilet de adio. 

Un echipaj de Poliţie a ajuns acasă la fostul acţionar dinamovist.

UPDATE 13:45 Potrivit unor surse, Vasile Turcu ar fi încercat să se sinucidă, motivele fiind încă necunoscute. Fostul acţionar al Dinamo a fost salvat în ultima clipă de medicii de la Floreasca, aceştia reuşind să îl resusciteze.

UPDATE 13:40 Potrivit ultimelor informaţii, fostul acţionar Dinamo, Vasile Turcu, 62 de ani, se află la Spitalul de Urgenţă Floreasca, intubat, în stare critică. Potrivit medicilor, Vasile Turcu ar fi suferit un stop cardio-respirator, fiind resuscitat.

Fostul acţionar al Clubului de fotbal Dinamo Bucureşti ar fi fost transportat de urgenţă la spital, în stare gravă, potrivit unor surse din presă. Vasile Turcu ar fi suferit de mai multe afecţiuni cardiace.

Ştire în curs de actualizare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » BREAKING NEWS! Vasile Turcu, în stare CRITICĂ la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Fostul acţionar al clubului Dinamo ar fi încercat să se SPÂNZURE