Antena Meniu Search
x

Verdict amânat în dosarul Elodia!

Cristian Cioacă e ca vremea. Starea lui de spirit nu se schimbă însă în funcţie de condiţiile meteo, ci în funcţie de veştile date de judecători.

Vezi și

Cristian Cioacă e ca vremea. Starea lui de spirit nu se schimbă însă în funcţie de condiţiile meteo, ci în funcţie de veştile date de judecători. Magistraţii au amânat din nou pronunţarea în dosarul în care poliţistul este cercetat pentru uciderea avocatei Elodia Ghinescu.

De fericire, Cioacă a uitat să mai joace rolul ironicului cu jurnaliştii. Irascibil dimineaţă, zâmbitor şi glumeţ la prânz. Este acelaşi Cristian Cioacă. Cu feţe diferite. Uşor încordat înainte de aflarea verdictului care-l putea trimite înapoi în puşcărie. Relaxat, după ce aflat că magistraţii l-au păsuit din nou.

A preferat să aştepte ţuguindu-şi buzele, ca şi când ar vrea să trimită bezele, jurnalistelor. Iar jocul a continuat. La ultimul proces, magistraţii au dat semne că ar vrea să-l scape pe Cioacă de acuzaţia de omor calificat. Şi să-l condamne, în schimb, pentru lovituri cauzatoare de moarte - ceea ce i-ar putea aduce cel mult 12 ani de închisoare.

Prima instanţă l-a condamnat pe Cioacă la 21 de ani de închisoare pentru omor calificat. Avocata familiei Ghinescu susţine că verdictul a fost acum amânat pentru că poliţistul a depus la dosar, cu numai o zi înainte de proces, 150 de pagini de concluzii scrise. Verdictul va fi dat pe 4 iunie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Verdict amânat în dosarul Elodia!