Antena Meniu Search
x

Victima lui Syda, marturii despre accident! Motociclistul ranit a povestit, din spital, cum a fost lovit cu masina de ginerele presedintelui

Motociclistul de 73 de ani lovit de ginerele presedintelui va fi externat maine. Dar nu va putea calca pe piciorul ranit o luna si jumatate. Medicii i-au pus ghips dupa accident. Iar Bogdan Ionescu, sotul Elenei Basescu, a ramas fara permis de conducere si este cercetat de politisti.

Vezi și

“Nu s-a uitat ala in oglinda si a virat la stanga. A lovit scuterul si am cazut”. Sunt declaratiile pe care Constantin Turcanu, adica barbatul care a fost lovit de Syda, sotul Elenei Basescu, le-a dat de pe patul Spitalului Elias, acolo unde este internat. Are o fractura la glezna.

Accidentul a avut loc ieri dimineata, la ora 11 si jumatate, pe Bulevardul Lascar Catargiu. Bogdan Ionescu venea de la Piata Romana spre Piata Victoriei. A schimbat banda intai si a incercat sa vireze la stanga. I-a taiat calea motociclistului. Nu a chemat politia, dar l-a dus pe ranit la spital. Medicii au anuntat politia. Asa ca, Bogdan Ionescu a dat cu subsemnatul la Politia Rutiera. A stat la audieri mai bine de o ora si le-a declarat anchetatorilor exact cum s-a petrecut accidentul. “Conducatorului auto i-a fost retinut permisul de conducere si i s-a eliberat o dovada cu drept de circulatie”, a declarat inspectorul principal Ioana Stancu, de la Brigada Rutiera a Capitalei.

Syda se va alege cu dosar penal dar va ajunge in instanta doar daca victima va depune plangere. Sotul Ebei nu a putut fi contactat pentru a povesti cum s-a intamplat totul.

Bogdan Ionescu a devenit celebru din momentul in care a devenit iubitul fiicei mai mici a presedintelui Romaniei. Anul trecut au devenit oficial sot si sotie.

Mai mult, Syda a avut si alte peripetii cu propria masina. Acum doi ani, i-au furat-o hotii dupa ce si-a uitat cheile in contact. Autoturismul a fost gasit de politisti cateva luni mai tarziu, pe o strada din Ilfov. Barbatul pe care l-a lovit acum, are 73 de ani si detine o functie de conducere intr-o agentie ce ofera consultanta celor care vor sa obtina brevete de inventii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Victima lui Syda, marturii despre accident! Motociclistul ranit a povestit, din spital, cum a fost lovit cu masina de ginerele presedintelui