Antena Meniu Search
x

Vica Blochina l-a dat in judecata pe Piturca pentru abandon familial

Meciul dintre Victor Piturca si Vica Blochina a ajuns in prelungiri. Selectionerul a cerut custodie exclusiva pentru Edan, fiul lor. Vica nu a stat nici ea cu mainile-n san si si-a trimis avocatii pe teren. A facut plangere penala pe numele lui Piturca, pentru abandon familial.

Vezi și

O noua condamnare, dupa cea din dosarul Valiza, l-ar putea trimite pe Piturca la inchisoare.

Dupa doi ani de procese si scandaluri, Edan are oficial un tata. Pe Victor Piturca. Doar ca fericirea Vicai a palit in momentul in care a aflat ca selectionerul nu vrea sa-i fie doar tata de weekend baiatului de sase ani. Vrea custodie exclusiva.

Ar face doar ce e bine pentru propriul buzunar, spune Vica Blochina. Si-a reizbucnit conflictul. Fosta balerina este convinsa ca procesul de custodie intentat de Piturca face parte din planul de a scapa de pensia alimentara definitiv, chiar daca aceasta a fost diminuata de la 9.000, la 3.000 de euro lunar.

Dupa ce Piturca a acceptat sa faca testul de paternitate, cei doi ar fi convenit ca Vica sa nu mai faca nicio declaratie publica despre relatia lor. Nu s-a intamplat asta si, drept razbunare, selectionerul ar vrea sa i-l ia pe Edan.

La doar o zi dupa ce Piturca a depus cererea de custodie, Vica a depus si ea o plangere. Penala. Il acuza pe selectioner de abandon familial.

Acum, in prelungirea meciului, pe terenul de joc au fost chemati si mai marii de la Federatie. Acestia ar fi fost obligati sa opreasca din veniturile lui Piturca banii pentru pensia alimentara, dar nu au facut-o.

In cazul in care va fi gasit vinovat de abandon familial, Piturca risca de la o amenda, pana la o pedeapsa cu inchisoarea. O a doua condamnare l-ar trimite dupa gratii pentru ca selectionerul a mai fost deja condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul "Valiza".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Vica Blochina l-a dat in judecata pe Piturca pentru abandon familial