Antena Meniu Search
x

Victor Piturca refuza sa ii plateasca fiului sau pensia alimentara

Piturca nu vrea sa scoata banii si pace! Antrenorul incearca sa blocheze din nou plata uriasei pensii alimentare, cu o noua contestatie la Judecatoria sectorului 2.

Vezi și

Se plange ca nu are bani si ca risca sa ramana fara casa. Si le cere magistratilor sa opreasca proprirea pe care executorii urmeaza sa i-o puna pe salariul de la FRF.

Victor Piturca nu se lasa. Dupa ce a cerut suspendarea executarii - astfel incat sa nu fie obligat sa plateasca pensia alimentara - acum a inaintat o noua actiune. In aceasta le povesteste judecatorilor ca rata lui la banca, pentru casa, este de 15.517 euro

Victor Piturca declara ca ii este greu sa iti intretina familia formata dintr-o sotie si doi copii majori fara loc de munca. In situatia in care i s-ar pune proprire pe salariu ar ramane fara casa.

Antrenorul castiga lunar in jur de 35.000 de euro. Pe langa indemnizatia de la FRF Piturca beneficiaza de diurne in deplasare, prime si premii cu multe zeroruri.

"E gresit ca s-a luat in calcul venitul meu brut si nu cel net, astfel incat pensia stabilita in favoarea minorului e disproportionat de mare”, sustine Piti. Victor Piturca crede ca odata ce va obtine micsorarea pensiei de 9.000 de euro, fosta amanta nu va putea sa ii restituie diferenta.

Pe el nu il intereseaza ce e cu copilul daca e bolnav, pe el il intereseaza propriul buzunar. Am vazut si interviul unui mare domn parlamentar care a spus: ‘Piturca joaca banii la barbut, dar nu are pentru copilul ala nu are bani de-o portocala’.”, spune Vica Blochina.

Actiunile de atac ale antrenorului reusesc sa amane cu lunile plata pensiei. Judecatoria sectorului 2 a inregistrat vineri solicitarea selectionerului si i-au dat termen abia pentru luna septembrie.

Vica Blochina a obtinut in instanta una din cele mai mari pensii alimentare date vreodata de o instanta din Romania. Pe langa faptul ca nu o plateste, selectionerul refuza sa isi recunoasca fiul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Victor Piturca refuza sa ii plateasca fiului sau pensia alimentara