Antena Meniu Search
x

Viticultorii culeg roadele muncii

Viticultorii culeg roadele muncii, după ce au trudit două anotimpuri la îngrijit podgoriile. Munca nu se termină la cules. Strugurii mai au de făcut un drum până la teasc, unde sunt zdrobiţi şi transformaţi în must

Vezi și

Viticultorii culeg roadele muncii, după ce au trudit două anotimpuri la îngrijit podgoriile. Munca nu se termină la cules. Strugurii mai au de făcut un drum până la teasc, unde sunt zdrobiţi şi transformaţi în must

Iar licoarea toamnei merge ca unsă după o porţie generoasă de pastramă de berbecuţ. 

Mirosul strugurilor proaspăt zdrobiţi îi ademeneşte pe trecători. Iar gospodarii nu se zgârcesc. Le toarnă din plină, toamnă în pahare.

În compania mustului este pastrama de oaie. Iar ciobanii de la Bran o prepară cel mai bine. Nu au lăsat tehnologia să altereze tradiţia. O porţie zdravănă de pastramă, cere şi un bulz pe măsură.

Preţurile nu sunt de speriat. O porţie de pastramă costă zece lei. la fel şi bulzul. Iar bucureştenii se pot înfrupta din bucate de sezon, în târgurile de produse tradiţionale, în fiecare weekend.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Viticultorii culeg roadele muncii