Antena Meniu Search
x

Vreme de primăvară, la Târgul Toamnei de la Brașov

Sfârşitul de săptămână nu s-a rezumat numai la votul pentru prezidenţiale şi la discuţiile despre politică. În Braşov a fost un weekend absolut superb, aşa că oamenii au ales să nu stea în case.

de Redactia Observator

la 11.11.2019, 17:01

Vezi și

Sfârşitul de săptămână nu s-a rezumat numai la votul pentru prezidenţiale şi la discuţiile despre politică. În Braşov a fost un weekend absolut superb, aşa că oamenii au ales să nu stea în case. Au avut şi un motiv întemeiat, pentru că pe malul unui lac, a avut loc un târg de produse tradiţionale, de unde fiecare şi-a putut lua tot felul de bunătăţi.

După câteva zile în care iarna a dat semn că se apropie, weekendul a adus soare şi vreme frumoasă la munte. În Braşov, pe malul lacului Noua, târgul de toamnă i-a scos din case şi pe micii producători care au venit aici cu ce au avut ei mai bun.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre producătorii de branzeturi şi preparate din carne şi-a făcut loc şi unul inedit.creşte prepeliţe pe care le-a preparat proaspete la grătar spre deliciul vizitatorilor.

Târgul a ţinut patru zile şi a fost, de asemenea, un prilej pentru a ajuta. La unul dintre standuri, cei care treceau pe la târg puteau face o faptă bună.

Organizatorii spun că banii strânşi din donaţii urmează să ajungă la copiii bolnavi pe care Moş Nicolae o să-i găsească în spitale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Vreme de primăvară, la Târgul Toamnei de la Brașov