Antena Meniu Search
x

Vacanţe ratate pe Litoral. Vremea nu ţine cu turiştii nici săptămâna viitoare

Cei care sunt în vacanţă la mare au motive să fie supăraţi.  Vremea i-a ţinut astăzi departe de plajă iar prognoza nu arată bine nici pentru zilele următoare.  

Vezi și

Cei care sunt în vacanţă la mare au motive să fie supăraţi.  Vremea i-a ţinut astăzi departe de plajă iar prognoza nu arată bine nici pentru zilele următoare.  Ca să nu fie un concediu complet ratat, turiştii îşi umplu timpul cu vizite la Delfinariu sau cu plimbări pe faleză, acolo unde mirosul peştelui prăjit îi ademeneşte la terase.

Puţini turişti s-au aventurat astăzi în apă, la Mamaia. Sorele nu s-a arătat deloc, iar costumele de baie au fost înlocuite cu hainele groase. Vântul puternic a fost pe placul pasionaţilor de kite-surfing. 

Cei care nu au ieşit în larg cu zmeul, s-au mulţumit cu o plimbare pe faleză sau cu o vizită la Delfinariu. Asta după ce au aşteptat la coada lungă de sute de metri. Vedetele zilei au fost cei trei lei de mare aduşi din California.

Iar după-amiază, toată lumea a luat cu asalt restaurantele şi cherhanalele. Pentru ca oaspeţii să nu tremure de frig la mese, patronii au aprins încălzitoarele pe gaz. Asta, în timp ce ospătarii aduceau platourile pescăreşti.

Mâine, se arată soarele la mare. Meteorologii anunţă că temperaturile nu vor urca foarte mult. Iar de săptămâna viitoare se întorc ploile pe litoral. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Vacanţe ratate pe Litoral. Vremea nu ţine cu turiştii nici săptămâna viitoare