Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vremea București 18 martie 2018. Fenomene meteo extreme duminică, în Capitală

Vremea în Bucureşti pe 18 martie 2018 în Bucureşti se răceşte dramatic. După o sâmbătă cu 19 grade Celsius, duminica vor fi şi minus 4 grade în timpul nopţii.

de Redactia Observator

la 15.03.2018 , 19:43

Vremea în Bucureşti pe 18 martie va fi foarte rece, din cauza valului polar care loveşte România - Hepta

Vremea în Bucureşti pe 18 martie 2018 în Bucureşti se răceşte dramatic. După o sâmbătă cu 19 grade Celsius, duminica vor fi şi minus 4 grade în timpul nopţii.

Weekendul în Capitală începe în ton de primăvară, însă îl vom încheia purtând haine de iarnă. Cauza este un val polar care loveşte România.

Cum va fi vremea în Bucureşti pe 18 martie 2018

Articolul continuă după reclamă

După o zi de sâmbătă în care bucureştenii se vor bucura de cele 19 grade de afară, iar în timpul nopţii vor fi aproximativ 4 grade, duminică se schimbă radical vremea. Prognoza meteo a specialiştilor de la ANM anunţă că urmează o răcire abruptă. În timpul zilei, temperatura maximă va fi de doar 6 grade Celsius, adică va fi cu 13 grade mai jos faţă de ziua precedentă.

Cerul va fi noros şi va ploua la începutul zilei, iar vântul va avea intensificări. Apoi, precipitaţiile se transformă în lapoviţă. Noaptea, se răceşte şi mai mult, iar temperatura minimă va fi de aproximativ minus 2 - minus 4 grade.

Conform meteorologilor, luni va fi deosebit de rece pentru această perioadă în Bucureşti. Sunt anunţate, de asemenea, din nou precipitaţii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Vremea București 18 martie 2018. Fenomene meteo extreme duminică, în Capitală