Antena Meniu Search
x

Grindina a făcut ravagii în vestul ţării, în vreme ce la malul mării a fost vreme de plajă

De la soare, la furtuni şi grindină, şi-apoi din nou la temperaturi de plajă. Vremea e la extreme. Furtunile lovesc brusc. Iar apoi, se încălzeşte ca-n zilele de vară.

Vezi și

De la soare, la furtuni şi grindină, şi-apoi din nou la temperaturi de plajă. Vremea e la extreme. Furtunile lovesc brusc. Iar apoi, se încălzeşte ca-n zilele de vară. În Dolj şi Mehedinţi, grădinile oamenilor au fost acoperite de gheaţă, însă la mare a fost o zi numai bună de plajă. Săptămâna va începe cu o vreme la fel de schimbătoare.

Grindina a acoperit gospodăriile, culturile şi străzile din mai multe localităţi din Dolj. Căderile de gheaţă au fost atât de însemnate, încât pe mai multe drumuri din judeţ s-a circulat în condiţii de iarnă. Un turist din Hunedoara s-a amuzat, pe schiuri, de fenomenul extrem. 

În Mehedinţi, a fost cod galben de furtuni. A fost vânt puternic, a plouat cu tunete şi fulgere şi a căzut şi grindină. Între timp, la Constanţa, turiştii au profitat din plin de vremea bună. Cu puţin curaj, unii s-au încumetat la o baie în mare. 

Mâine, vremea va fi la fel de schimbătoare. Va ploua în sud-vest, centru şi nord-est, dar şi în zonele montane. Vântul va bate cu putere în sud-est şi mai ales pe litoral.

Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 24 de grade, iar cele minime între 6 şi 14 grade. Va continua să plouă şi marţi, dar se mai încălzeşte puţin, maxima va ajunge până la 29 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Grindina a făcut ravagii în vestul ţării, în vreme ce la malul mării a fost vreme de plajă