Antena Meniu Search
x

Vremea şochează în week-end. Temperaturile vor ajunge la -5 grade. Vor fi scăderi şi de 20 de grade faţă de ultimele zile

După câteva zile de primăvară autentică, o ultimă răbufnire a iernii ameninţă toată ţara. De mâine noapte, vremea se schimbă radical.

Vezi și

După câteva zile de primăvară autentică, o ultimă răbufnire a iernii ameninţă toată ţara. De mâine noapte, vremea se schimbă radical. În doar câteva ore, temperaturile vor scădea brusc chiar şi cu 20 de grade Celsius. Vor fi ploi, ninsori şi viscol de cod galben în toate judeţele. Pe ultima sută de metri, românii au profitat din plin de soare şi căldură. Litoralul şi Capitala au arătat astăzi ca într-o zi de vară. 

În Capitală, primăvara începe şi se termină în Centrul Vechi. Terasele sunt pline ca într-o zi de august. Iar pe mese, stau berile şi băuturile răcoritoare de vară. Cea mai multă bere se consumă la mesele turiştilor străini. Un grup de englezi costumaţi au sărbătorit, la aproape 20 de grade, petrecerea burlacilor. Pe o vreme cum, la Londra, doar în câteva zile din an au parte.

Atmosferă de vară e şi pe litoral. Vântul s-a simţit doar ca o adiere caldă. Iar jocurile de sezon au animat plaja. Un zmeu colorat s-a înălţat deasupra mării.

Au fost temperaturi de până la 20 grade în toată ţara. Doar mâine ne mai bucurăm de primăvară. Apoi, un şoc termic va anunţa ultima răbufnire a iernii. Temperaturile vor scădea brusc chiar şi cu 20 de grade Celsius. În Capitală, vom trece de la 19 la 5 grade. Iar la Iaşi, vor fi minus 5 grade.

De mâine după-amiază, un cod galben de ploi abundente va cuprinde jumătatea vestică a ţării. În cealaltă jumătate, vor cădea ninsori şi lapoviţă. Vânt de până la 70 de kilometri pe oră va spulbera zăpada. 

Şi hidrologii au emis cod portocaliu de inundaţii în opt judeţe din nordul şi centrul ţării pentru acest weekend. Specialiştii spun că avertizarea ar putea fi înlocuită cu un cod roşu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Vremea şochează în week-end. Temperaturile vor ajunge la -5 grade. Vor fi scăderi şi de 20 de grade faţă de ultimele zile