Antena Meniu Search
x

Site-urile de dating din România au fost reclamate la Protecţia Consumatorului

Dragostea ajunge tot mai des la Protecţia Consumatorului. Mulţi români s-au plâns autorităţilor că, în căutarea jumătăţii, au fost înşelaţi.

Vezi și

Dragostea ajunge tot mai des la Protecţia Consumatorului. Mulţi români s-au plâns autorităţilor că, în căutarea jumătăţii, au fost înşelaţi. Fie şi-au instalat pe telefon aplicaţii care îi lasă fără bani, fie se îndrăgostesc de conturile false ale unor hackeri. Specialiştii vin cu sfaturi pentru cei care caută o relaţie online. 

Un întreg val de plângeri vizează un site înregistrat în Luxemburg, dar tradus în limba română, care promite oricui să îi găsească jumătatea cu studii superioare. Site-ul cere o taxă lunară modică, dar utilizatorii au reclamat la Protecţia Consumatorului că rămân şi fără partener... şi fără bani. Sunt zeci de plângeri depuse de români doar anul acesta.

Deşi oamenii au sesizat autorităţile, site-ul continuă să funcţioneze şi astăzi. Autorităţile spun că cea mai sigură metodă de protecţie e să nu oferiţi datele cardului bancar atunci când vi se oferă un serviciu gratuit. Asta pentru că aplicaţia va primi şi permisiunea să facă retrageri în numele dumneavoastră.

Sunt însă şi români care fără să ştie se îndrăgostesc de un calculator.

Statisticile autorităţilor arată că înselătoriile sentimentale vizează ambele sexe. Din 100 de plângeri făcute la Protecţia Consumatorului împotriva site-urilor de dating, 60 vin de la bărbaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Site-urile de dating din România au fost reclamate la Protecţia Consumatorului