Antena Meniu Search
x

YouTube Romania s-a lansat oficial

YouTube-ul s-a romanizat. Astazi, s-a lansat versiunea locala a retelei. Ea va afisa cele populare videoclipuri autohtone si va fi o afacere de succes pentru artisti sau case de productie. Fiecare vizionare inseamna un ban in plus.

Vezi și

“YouTube permite in acest moment utilizatorilor din Romania sa urmareasca in primul rand continut romanesc”, a declarat Dan Bulucea

Asta inseamna ca vom vedea mai multe filmulete cu pisici din tara noastra, dar pe de alta parte, platforma ofera artistilor romani posibilitatea sa faca bani din clipurile video pe care le incarca pe internet.

“Gangnam Style, anul trecut, a facut opt milioane de dolari, doar pe YouTube. De anul acesta, uite ca si noi, artistii romani putem visa sa facem milioane de euro de data asta”, a precizat Florin Grozea.

Sanse sunt, daca ne gandim ca platforma este accesata, in fiecare luna, de un miliard de oameni din toate colturile planetei si cantaretii din tara noastra se bucura de popularitate. Edward Maya, de exemplu, a strans, la o singura melodie, aproape doua sute de milioane de vizualizari.

Cat ar fi putut sa castige de pe YouTube? Greu de spus. Contractele sunt tinute la secret. Si Inna, Antonia, sau Alex Velea au putea face bani frumosi de pe internet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » YouTube Romania s-a lansat oficial