Antena Meniu Search
x

Zeci de clujeni şi-au dat întâlnire într-un parc să se privească în ochi

Se spune că ochiii sunt oglinda sufletului. În zielele noastre însă, din grabă, ruşine sau emoţie, mulţi oamenii evită să privească în ochii persoana cu care vorbesc. Zeci de tineri din Cluj-Napoca au demonstrat însă că nu trebuie să fie o corvoadă să te uiţi în ochii interlocutorului. Dimpotrivă

Vezi și

Se spune că ochiii sunt oglinda sufletului. În zielele noastre însă, din grabă, ruşine sau emoţie, mulţi oamenii evită să privească în ochii persoana cu care vorbesc.  Zeci de tineri din Cluj-Napoca au demonstrat însă că nu trebuie să fie o corvoadă să te uiţi în ochii interlocutorului. Dimpotrivă

Regulile sunt simple. Te aşezi pe o pătură şi aştepţi ca o persoană necunoscută să vină în faţa ta. Fără să vorbiţi vă priviţi apoi un minut în ochi.

Ideea a apărut peste hotarea, dar zeci de clujeni au îmbrăţişat-o cu zâmbetul pe buze. Nu pentru toată lumea privitul în ochi este la fel de simplu.

După minute bune de privit în ochi oameni total străini, cei mai norocoşi participanţi s-au ales cu cel puţin un prieten.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Zeci de clujeni şi-au dat întâlnire într-un parc să se privească în ochi