Antena Meniu Search
x

Zeci de elevi îşi ţin orele de educaţie fizică în foste săli de clasă, golite de bănci

Se întâmplă într-un liceu din Cluj Napoca, unul prestigios dealtfel. Din cauza infiltraţiilor de apă, tavanul fostei săli de sport a devenit instabil şi deci periculos. Conducerea unităţii a cerut ajutorul primăriei, dar reabilitarea întârzie.

Vezi și

Se întâmplă într-un liceu din Cluj Napoca, unul prestigios dealtfel. Din cauza infiltraţiilor de apă, tavanul fostei săli de sport a devenit instabil şi deci periculos. Conducerea unităţii a cerut ajutorul primăriei, dar reabilitarea întârzie. Şi asta deoarece clădirea face parte din patrimoniul cultural, iar lucrările nu se pot face fără un aviz special.

Clădirea fostei săli de sport s-a degradat de-a lungul timpului. De mai bine de un an însă, copiii nu mai au voie să intre în ea.

Reprezentanţii primăriei spun că au încercat să repare clădirea în regim de urgenţă. Dar. nu s-a putut. Construcţia face parte din patrimoniul cultural. Iar Comisia pentru Monumentele Istorice nu a eliberat avizul necesar pentru reabilitare ci a cerut un proiect.

Până când lucrările vor începe, sutele de elevi fac sport afară atunci când vremea o permite, sau în cele două săli improvizate pe timp de iarnă.

Şi liceul ar avea nevoie de reabilitare căci faţada clădirii stă să cadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Zeci de elevi îşi ţin orele de educaţie fizică în foste săli de clasă, golite de bănci