Antena Meniu Search
x

Rablele, dezasamblate de hoti, inainte sa ajunga la REMAT

Proprietarii masinilor vechi din Bistrita si-au parcat rablele pe drumul de centura a orasului, in zona centrului de colectare a fierului vechi. Au asteptat momentului in care le vor putea preda in schimbul tichetului valoric, dar pana atunci, ar putea ramane fara ele.

Vezi și

Pana acum, a fost sesizat furtul unei baterii de masina. Plangerea a fost facuta la politie chiar de catre proprietar. Numarul masinilor vandalizate este mult mai mare. Sutele de rable de pe drumul de centura au devenit "raiul hotilor", pentru ca nimeni nu le pazeste. Politistii bistriteni le recomanda oamenilor sa-si parcheze autoturismele in zone amenajate si supravegheate.

Reprezentantul firmei de colectare a refuzat sa faca declaratii pe marginea cazului. A spus ca, deocamdata, nici macar nu stie daca societatea pe care o conduce va fi sau nu acceptata in programul Rabla 2013.

In cadrul programului deschis in acest an, proprietarii de masini vechi vor putea utiliza un singur tichet valoric, fata de trei tichete cat se utilizau in anii anteriori. Dar valoarea acestuia este mai mare, de 6.500 de lei, fata de 3.800 de lei cat valora anul trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Rablele, dezasamblate de hoti, inainte sa ajunga la REMAT