Antena Meniu Search
x

Video Zeci de tineri s-au aventurat în apa rece a mării. Se întrec pentru un șezlong gratis timp de o lună, vara viitoare

Concurs neobişnuit pe litoral: zeci de tineri au făcut baie în apa mării care are cel mult şapte grade celsius. Şi nu doar că au făcut baie, dar cei mai rezistenţi dintrei ei au stat o jumătate de oră, până ce membrii juriului au decis că ar putea fi prea mult. Competiţia continuă şi mâine, dar şi în alte zile de weekend din această iarnă. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 04.12.2022, 06:46

Vezi și

20 de concurenţi au ignorat vremea de iarnă şi s-au aventurat în apa mării. "Suntem de pe plajă, născuţi aici şi refuzăm să acceptăm iarna. Eu fac asta foarte des, în fiecare zi dacă îmi permite timpul. Şi am zis, dacă tot pot face asta, să facem un eveniment şi pe iarnă, nu doar vara. Am facut chestia asta de mic copil, din orgoliu propriu şi probabil o doză de nebunie", spune Andrei Ştefan, organizator.

Concurs neobişnuit pe litoral

"Acum este momentul când se dă testul rezistenţei. Câștigă cine reuşeşte să stea cel mai mult în apă, iar marea nu are mai mult de 7 grade Celsius", arată Andreea Filip, reporter Observator. Printre concurenţi este şi un uncrainean refugiat din calea bombelor la malul mării. Un concurent mărturiseşte că a rezistat "vreo 27 de seccunde, cam aşa. Am început de câteva zile şi sper să mă depăşesc"

De pe margine, concurenţii au avut galerie. Susţinătorii lor, în schimb, au venit bine îmbrăcaţi şi echipaţi. "Sunt foarte curajoşi! Nu îmi vine să cred", spune o femeie. Dacă unii au cedat, cei mai mulţi au rezistat jumătate de oră. A fost momentul cheie când membrii juriului au luat decizia să încheie competiția, de teamă ca participanţii să nu se îmbolnăvească 

Pe acelaşi subiect

Alin are 36 de ani şi nu este sportiv de performanţă, însă îi plac provocările şi mişcarea. "Foarte bine! Recomand tuturor să facă asta!", spune el, adăugând că simte "relaxare! Se elimină stresul". Cei mai mulţi participanţi au fost din Constanţa şi Bucureşti. Printre concurenţi, şi o concurentă. "E ca şi cum ai intra vara. Îmi place apa mării foarte mult", povesteşte ea. La final, oamenii s-au încălzit la un foc de tabără, cu ceai sau vin fiert. 

Premiul câştigătorului "Cool Challenge"

"Cool Challenge" se va desfăşura în fiecare zi de weekend, până pe 18 decembrie. Cei care vor urca pe podium vor fi premiaţi: cu un șezlong gratis timp o lună vara viitoare, cu un curs de kitesurf sau cu abonament pe un an la un centru SPA. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Zeci de tineri s-au aventurat în apa rece a mării. Se întrec pentru un șezlong gratis timp de o lună, vara viitoare