Antena Meniu Search
x

Zidurile care înconjoară Casa Poporului ar putea fi dărâmate

Grădină de un milion de euro în curtea Palatului Parlamentului! Proiectul a fost demarat astăzi și presupune amenajarea unei grădini cu fântâni arteziene și realitate virtuală în zona clădirii Senatului. De abia după ce amenajarea va fi gata, parlamentarii se gândesc să dărâme şi zidurile din jurul Casei Poporului.

Alexandra Popescu
de Alexandra Popescu

la 24.06.2020, 23:43

Vezi și
  • Suprafața din jurul Palatului Parlamentului, reamenajată cu un milion de euro.
  • În jurul clădirii ar urma să se ridice un gard viu de 1,6 kilometri.

Proiectul va fi demarat de astăzi, așa că în maximum doi ani Senatul va avea o grădină a viitorului. De ce spunem acest lucru? Ei bine, aici, în acest loc, pe vremuri era cartierul Uranus.

Așadar, când totul va fi gata, cartierul îl vom putea vedea prin ochelarii VR. De asemenea, pe fundațiile fostelor clădiri ale acestui cartier vor fi plantate flori, iar două luni pe an casele vor înflori. 

De asemenea, va fi plantat 1,6 kilometri de gard viu. Pe fosta fabrică de instrumente va exista un pavilion muzical și, de asemenea, va exista și o grădină suspendată cu o fântână arteziană, iar iarna fântâna va avea țurțuri. 

Tot proiectul costă un milion de euro și trebuie precizat că grădina va putea fi vizitată. De asemenea, există o discuție ca, după toate aceste lucrări, gardul Parlamentului să fie dărâmat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Zidurile care înconjoară Casa Poporului ar putea fi dărâmate