Antena Meniu Search
x

Ziua Internaţională a Fericirii! În topul oraşelor, Bucureştiul este pe locul 107

Aţi zâmbit astăzi? Dacă nu, chiar şi acum e un moment bun! E Ziua Internaţională a Fericirii, iar statisticile spun că nu ne bucurăm prea mult de viaţă.

Vezi și

Aţi zâmbit astăzi? Dacă nu, chiar şi acum e un moment bun! E Ziua Internaţională a Fericirii, iar statisticile spun că nu ne bucurăm prea mult de viaţă. În topul oraşelor cu cel mai fericiţi locuitori, Bucureştiul este abia pe locul 107.

Avem multe motive să fim fericiţi, iar astăzi, de Ziua Internaţională a Fericirii, e bine dacă măcar ne-am putea gândi la asta. Chiar dacă întotdeauna pot fi lucruri care ne nemulţumesc, trebuie să nu uităm să apreciem lucrurile simple. 

Este lecţia pe care şi Tudor i-a oferit-o astăzi bunicii sale. Î-a adus zâmbetul pe buze, când i-a propus să îl ajute să facă un om de zăpadă. 

Vienezii sunt cei mai fericiţi oameni din lume. Aşa arată un studiu recent. Bucureştiul nostru este însă pe locul 107, dar noi putem schimba asta în fiecare zi. 

Specialiştii cred că şi autorităţile pot lua măsuri, astfel încât să crească gradul de fericire al bucureştenilor.

După Viena, cel mai bine se trăieşte în Zurich. Pe locul trei în topul celor mai fericiţi oameni sunt locuitorii oraşului Munchen. În Europa sunt opt dintre primele 11 oraşe cu cel mai bun trai din lume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Ziua Internaţională a Fericirii! În topul oraşelor, Bucureştiul este pe locul 107