Antena Meniu Search
x

AC Milan este noua campioană a Italiei. A învins Sassuolo şi a surclasat Inter Milano în Serie A

Echipa de fotbal AC Milan, învingătoare duminică la Sassuolo cu 3-0, este noua campioană a Italiei, încheind Serie A cu un avans de două puncte faţă de marea rivală Inter Milano, deţinătoarea titlului, ce a câştigat cu acelaşi scor meciul de acasă cu Sampdoria.

de Redactia Observator

la 22.05.2022, 21:17

AC Milan este noua campioană a Italiei
AC Milan este noua campioană a Italiei - Profimedia

Formaţia AC Milan, la care este legitimat Ciprian Tătăruşanu, a câştigat, duminică, pentru a 19-a oară campionatul Italiei. În ultima etapă din Serie A, AC Milan, cu Tătăruşanu rezervă, a învins în deplasare echipa lui Vlad Chiricheş, Sassuolo, scor 3-0. Chiricheş a fost şi el rezervă. Au marcat Giroud ’17, ’32 şi Kessie ’36.

Rivala Inter Milano, cu Ionuţ Radu rezervă, a învins cu scorul de 3-0 echipa Sampdoria. Au înscris Perisic ’49 şi Correa ’55, ’57. Tot duminică, Napoli s-a impus în deplasare în faţa echipei Spezia, scorul fiind acelaşi, 3-0.

AC Milan, noua campioană a Italiei

AC Milan a încheiat campionatul cu un total de 86 de puncte, iar Inter cu 84 de puncte, relatează news.ro. Internauţii amintesc de un penalti apărat de Tătăruşanu în meciul din noiembrie cu Inter, Ultimele partide ale sezonului, Salernitana – Udinese şi Venezia – Cagliari, au loc tot duminică. Atunci se va decide ultima retrogradată, după Genoa şi Venezia.

Primele patru clasate, AC Milan, Inter, Napoli şi Juventus, vor evolua în grupele Ligii Campionilor, locurile 5 şi 6, Lazio şi AS Roma, vor juca în grupele Liigi Europa, iar poziţia a 7-a, Fiorentina, va participa în play-off-il Conference League.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » AC Milan este noua campioană a Italiei. A învins Sassuolo şi a surclasat Inter Milano în Serie A