Antena Meniu Search
x

Adrian Cristea a efectuat primul antrenament in tricoul Stelei

Adrian Cristea a efectuat primul antrenament in tricoul Stelei. Fostul mijlocas din Stefan cel Mare a facut spectacol cu mingea in Ghencea, unde va sta urmatorii doi ani si va purta tricoul cu numarul 19

Vezi și

Omul care a castigat cu Dinamo un titlu de campion, o Cupa si o Supercupa ale Romaniei, va juca in tricoul Stelei pentru urmatorii doi ani, aproape de 30 de ani, Adrian Cristea va purta tricoul ros-albastru cu numarul 19. El a facut si primul antrenament alaturi de echipa lui Reghecampf, in Ghencea. Liber de contract, Cristea a fost convins de Gigi Becali sa vina la Steaua. “Ma simt foarte bine, sunt bucuros, entuziasmat”, a spus Cristea.

Nu doar Gigi Becali l-a facut pe Cristea sa aleaga Steaua. A mai fost ceva ce l-a facut pe fostul dinamovist sa intre in casa dusmanului de-o viata al "cainilor". “Numele Steaua, clubul Steaua, performantele, istoria, trofeele castigate, e greu sa-i rezisti stelei”, a mai adaugat fotbalistul.

Atat de greu, incat injuraturile suporterilor lui Dinamo nu il vor impresiona pe Cristea cand va da nas in nas, pe Arena Nationala, cu fosta lui echipa, pe 11 august. Atunci va fi un adevarat examen pentru "cainele ros-albastru": el pe teren si in tribune 55 de mii de fani furiosi, jumatate stelisti, jumatate dinamovisti. “Bineinteles ca ma vor huidui, injura, dar sunt obisnuit, ma huiduiau si ma injurau si cand eram acolo, nu e problema”, s-a conformat Adi Cristea.

Daca Steaua trece cu bine de returul cu Dinamo Tbilisi si de play-off, atunci Adrian Cristea va putea sa faca la Steaua ce nu a reusit la Dinamo: sa joace in grupele Ligii Campionilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Sport » Adrian Cristea a efectuat primul antrenament in tricoul Stelei