Antena Meniu Search
x

Adrian Mititelu, patronul Craiovei din liga a doua, condamnat la trei ani de închisoare cu executare

Este vorba de dosarul în care DNA l-a acuzat de evaziune la transferul lui Mihai Costea la FCSB! Decizia este una definitivă. "Este o execuţie, sunt nevinovat" a spus Mititelu, dupa ce a aflat verdictul. În prima instanţă, el fusese achitat.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 05.11.2020, 21:20

Vezi și
  • "Este o execuţie, sunt nevinovat" a spus Mititelu, dupa ce a aflat verdictul.
  • În prima instanţă, el fusese achitat.

Pedeapsa vizează o faptă din 2011 atunci când pe bunurile echipei conduse de Adrian Mititelu fusese instituită măsura sechestrului, din cauza unor datorii la bugetul de stat. Asta înseamnă că Mititelu nu avea nici dreptul de a vinde sau a transferă jucători.

Totuși, în ciuda măsurii, mititelu a încheiat un contract de transfer cu FCSB. El a și încasat suma de 1 milion 100 de mii de lei pentru transferul lui costea.

Decizia de azi a Curții de Apel Craiova vine după ce, pe 13 februarie 2019, Mititelu fusese achitat la acuzațiile de evaziune fiscală și înșelăciune în acest dosar de Tribunalul Dolj.

Adrian Mititelu are la dispoziție 24 de ore de la pronunțarea sentinței pentru a se prezenta la penitenciarul unde va fi încarcerat. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Adrian Mititelu, patronul Craiovei din liga a doua, condamnat la trei ani de închisoare cu executare