Antena Meniu Search
x

Ana Bogdan nu a trecut de primul tur la dublu, la Australian Open. Românca şi colega sa au fost învinse de echipa Gadecki/ Hon

Perechea Ana Bogdan/Tatjana Maria (România/Germania) a fost eliminată, joi, în primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de grand slam Australian Open.

de Redactia Observator

la 19.01.2023, 08:39

Ana Bogdan
Ana Bogdan - Getty Images

Românca şi colega sa au fost învinse de echipa australiană Olivia Gadecki / Priscilla Hon, beneficiară de wild card, scor 6-4, 6-2. Meciul a durat o oră şi 25 de minute. Ana Bogdan a participat la Australian Open şi la simplu, însă de asemenea nu a trecut de runda inaugurală.

Monica Niculescu a învins-o la dublu pe Jaqueline Cristian, la Australian Open

Perechea Viktorija Golubic/Monica Niculescu (Elveţia/România) s-a callificat, joi, în turul doi al probei de dublu din cadrul turneului de grand slam Australian Open, trecând în prima rundă de echipa perechea Jaqueline Cristian/Tamara Korpatsch (România/Germania).

Niculescu şi colega sa s-au impus cu scorul de 6-4, 6-4, într-o oră şi 24 de minute. Meciul trebuia să aibă loc miercuri, dar a fost amânat din cauza ploii.

În runda următoare Niculescu şi Golubic vor întâlni echipa Anna Bondar/Greet Minnen (Ungaria/Belgia).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Sport » Ana Bogdan nu a trecut de primul tur la dublu, la Australian Open. Românca şi colega sa au fost învinse de echipa Gadecki/ Hon