Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Arbitru suspendat pe viaţă, după ce a acordat aiurea patru penaltiuri într-un meci (Video)

Un arbitru din Maroc a fost suspendat pe viaţă, după ce a arbitrat execrabil un meci de primă ligă, acordând aiurea patru penaltiuri, dintre care trei echipei care a câştigat meciul.

de Cristian Ionescu

la 24.12.2019 , 19:47

Un arbitru marocan a distrus un meci, acordând patru penaltiuri aiurea Un arbitru din Maroc a fost suspendat pe viaţă - Captura Video / Youtube

Un arbitru din Maroc a fost suspendat pe viaţă, după ce a arbitrat execrabil un meci de primă ligă, acordând aiurea patru penaltiuri, dintre care trei echipei care a câştigat meciul.

Hicham Tiazi, în vârstă de 44 de ani, nu mai are voie să arbitreze niciodată, niciun meci, a anunţat Federaţia de Fotbal din Maroc (FRMF).

Arbitru suspendat pe viaţă de la arbitraj, după un meci halucinant

Articolul continuă după reclamă

"Ca urmare a prestaţiei proaste şi a greşelilor grosolane ale arbitrului Hicham Tiazi la meciul dintre Olympique Club de Khouribga şi Yousoufia de Berchid, de sâmbătă, 21 decembrie, contând pentru etapa a zecea a Botola Pro D1, potrivit raportului evaluatorului arbitrilor, depus la Direcţia Naţională de Arbitri. Şi cu aplicarea regulamentului disciplinar pentru arbitri şi a articolului 6.2 din statutul FRMF al arbitrului , s-a decis să se pună capăt serviciilor arbitrului Hicham Tiazi în ceea ce priveşte practica arbitrajului", informează site-ul federaţiei marocane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Sport » Arbitru suspendat pe viaţă, după ce a acordat aiurea patru penaltiuri într-un meci (Video)