Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Argentina – Maroc 1-2, la Paris 2024. Meciul, întrerupt pentru aproape 2 ore, după ce spectatorii au intrat pe teren

Meciul dintre Argentina şi Maroc, scor 1-2, disputat miercuri în cadrul turneului olimpic de fotbal masculin, a fost suspendat de arbitru timp de aproape două ore după ce spectatorii au intrat pe teren, în timp ce VAR-ul verifica un posibil ofsaid la un gol egalizator al argentinienilor. Puteţi urmări sportivii români la Jocurile Olimpice de la Paris şi în AntenaPLAY, pe canalul TVR.

de Redactia Observator

la 24.07.2024 , 21:45

Meciul Argentina – Maroc
Meciul Argentina – Maroc, la Paris 2024 - Profimedia

Maroc a condus cu 2-0 în meciul de la St Etienne, prin golurile marcate de Soufiane Rahimi, în minutele 45+2 şi 49, din penalti. Giuliano Simeone a redus din diferenţă, în minutul 68, iar Cristian Medina a egalat în minutul 90+16 pentru Argentina, campioana olimpică en-titre. În acel moment suporterii marocani au început să arunce cu diverse obiecte pe tere, iar jucătorii argentinieni au plecat spre vestiare.

Arbitrul suedez Glenn Nyberg a întrerupt meciul în timp ce terenul a fost invadat de suporteri. În acel moment, arbitrii din camera VAR, unde asistent era şi românul Ovidiu Haţegan, verificau o posibilă poziţie de ofsaid la golul egalizator al argentinienilor, relatează news.ro.

Spectatorii au fost apoi evacuaţi şi meciul a apărut ca fiind întrerupt pe site-ul oficial al Jocurilor Olimpice. După mai bine de o oră, echipele au revenit pe teren, iar arbitrul a verificat la VAR faza golului egalizator. Reuşita lui Medina a fost anulată din cauza unei poziţii de ofsaid la Bruno Amione şi Maroc s-a impus cu 2-1. Partida s-a mai jucat timp de trei minute şi 45 de secunde, apoi Nyberg a fluierat finalul ei.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Sport » Argentina – Maroc 1-2, la Paris 2024. Meciul, întrerupt pentru aproape 2 ore, după ce spectatorii au intrat pe teren