Antena Meniu Search
x

Barcelona a anunţat oficial: Xavi nu va mai antrena echipa sezonul viitor. Cine îi poate lua locul

Xavi Hernandez nu va mai fi antrenorul echipei FC Barcelona în sezonul viitor, a anunţat vineri clubul catalan, care nu a obţinut niciun trofeu în stagiunea 2023-24, în care va încheia pe locul 2 campionatul de fotbal al Spaniei, informează AFP, citată de Agerpres.

de Redactia Observator

la 24.05.2024 , 15:56

Barcelona a anunţat oficial: Xavi nu va mai antrena echipa sezonul viitor. Cine îi poate lua locul
- Profimedia

"Preşedintele lui FC Barcelona, Joan Laporta, i-a spus lui Xavi Hernandez că nu va mai fi antrenor în sezonul 2024-25", a indicat gruparea într-un comunicat. Barca a precizat că Xavi va fi pe bancă în meciul cu Sevilla FC de duminică, din ultima etapă de campionat.

Hansi Flick ar urma să preia FC Barcelona în locul lui Xavi

Fostul selecţioner al Germaniei, Hansi Flick, în vârstă de 59 de ani, ar urma să preia echipa FC Barcelona în locul lui Xavi, a anunţat, joi, cotidianul spaniol AS. Potrivit AS, cei doi foşti jucători ai Barcelonei, Deco şi Bojan Krkic, director sportiv şi, respectiv, membru al comisiei sportive, au pecetluit sosirea lui Hansi Flick pe banca catalanilor după o întâlnire care a avut loc miercuri la Londra.

Articolul continuă după reclamă

Sosirea lui Flick, care nu a mai ocupat niciun post de când a fost demis de la naţionala Germaniei în septembrie 2023, nu va fi oficializată decât după meciul de duminică, împotriva Sevillei, din ultima etapă din La Liga.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Sport » Barcelona a anunţat oficial: Xavi nu va mai antrena echipa sezonul viitor. Cine îi poate lua locul