Antena Meniu Search
x

Bari – Cagliari LIVE VIDEO, ora 21:30. Returul finalei play-off-ului de promovare în Serie A e exclusiv în AntenaPLAY

Bari – Cagliari LIVE VIDEO (21:30). Bari și Cagliari luptă pentru promovarea în Serie A, exlusiv în AntenaPLAY. Returul finalei play-off-ului este duminică seară, de la 21:30.

de Redactia Observator

la 11.06.2023, 12:23

Bari – Cagliari LIVE VIDEO, ora 21:30. Returul finalei play-off-ului de promovare în Serie A e exclusiv în AntenaPLAY
- Profimedia

Partida de pe San Nicola pornește de la 1-1, după ce, în Sardinia, Bari a egalat dramatic, după un penalty executat de veteranul Antenucci. Pentru a ajunge în finala play-off-ului, Bari a trecut de Sudtirol, în timp ce Cagliari a avut o misiune mai grea, depășindu-le pe Venezia și Parma. 55.000 de bilete au fost vândute în numai 4 ore pentru meciul dintre Bari și Cagliari. Finala play-off-ului de promovare în Serie A e duminică, de la 21:30, exclusiv în AntenaPLAY. Va fi nebunie totală pe Stadio San Nicola, acolo unde va fi doborât recordul de spectatori prezenți la un meci, 55.490, care a fost stabilit în sezonul 1990-1991, la un meci cu Inter.

Michele Mignani, înaintea returului dintre Bari şi Cagliari

Michele Mignani a vorbit înaintea returului dintre Bari şi Cagliari, finala barajului de promovare în Serie A, care e duminică, de la ora 21:30, exclusiv în AntenaPLAY. Partida tur s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Antrenorul lui Bari i-a mulţumit patronului Luigi De Laurentiis înaintea returului din barajul de promovare în Serie A pentru încrederea oferită. Mignani a promis că jucătorii săi vor da totul pentru ca Bari să ajungă în Serie A.

„Suntem într-o poziţie în care putem atinge cerul cu un deget. Îi mulţumesc preşedintelui Luigi De Laurentiis. Într-o zi ca aceasta, pot doar să îi mulţumesc celui care m-a ales. Am ajuns ca un necunoscut, am muncit din greu şi acum ne concentrăm asupra ultimului joc, cel mai dificil, cel care va determina rezultatul final”, a declarat Michele Mignani, potrivit Tuttosport.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Sport » Bari – Cagliari LIVE VIDEO, ora 21:30. Returul finalei play-off-ului de promovare în Serie A e exclusiv în AntenaPLAY