Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Baschetbalistul din SUA care a renunţat la sport pentru a-l urma pe Iisus: "Îl slujesc pe Domnul din toată inima"

Baschetbalistul AJ Griffin a anunţat într-un videoclip postat pe canalul său de YouTube că va renunţa la sportul pe care îl practică de mai mulţi ani. "Pe scurt, am renunţat la baschet pentru a-l urma pe Iisus", explică americanul în vârstă de 21 de ani.

de Redactia Observator

la 01.10.2024 , 18:32

Baschetbalistul AJ Griffin Baschetbalistul AJ Griffin - Profimedia

După ce a jucat la un nivel înalt la colegiu şi la universitate, AJ Griffin a fost recrutat pe locul 16 de către Atlanta Hawks, semnând un contract pe patru ani, în valoare de 17 milioane de dolari. După un prim sezon bun, timpul său de joc a scăzut în 2023-24. El a fost transferat la Houston Rockets în această vară.

Creştin, AJ Griffin îşi împărtăşea credinţa de mai mulţi ani pe reţelele de socializare. "Sunt foarte entuziasmat pentru că voi putea să mă dedic lui Dumnezeu", a declarat el, potrivit news.ro.

"Simt că renunţarea la baschet îmi va permite să mă dedic meseriei de pastor şi să-l slujesc pe Domnul din toată inima. Abia aştept să văd unde mă va duce asta", a afirmat el.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Sport » Baschetbalistul din SUA care a renunţat la sport pentru a-l urma pe Iisus: "Îl slujesc pe Domnul din toată inima"

BREAKING NEWS

Război în Orientul Mijlociu. Iranul a atacat Israel cu sute de rachete după invadarea Libanului

Război în Orientul Mijlociu. Iranul a atacat Israel cu sute de rachete după invadarea Libanului