Antena Meniu Search
x

Galerie foto Benfica - Club Brugge 5-1, în returul optimilor Ligii Campionilor. Portughezii își asigură locul în sferturile de finală

Benfica - Club Brugge 5-1, în returul optimilor Ligii Campionilor. Portughezii s-au calificat în sferturile de finală, după ce s-au impus cu 7-1 la general. 

de Redactia Observator

la 08.03.2023, 00:14

Benfica Lisabona nu a avut probleme pe Estadio da Luz în faţa lui FC Bruges. Lusitanii s-au impus cu 5-1, prin golurile marcate de Rafa Silva (min, 38), Goncalo Ramos (45+2, 57), Joao Mario (71 penalti) şi Neres (77). Meijer a înscris golul de onoare pentru Bruges, în minutul 87, transmite news.ro.

În meciul tur dintre Club Brugge și Benfica, câștig de cauza a avut formația portugheză, care s-a impus cu scorul de 2-0.

În ultima etapă de campionat, Benfica a învins-o pe Famalicao, 2-0. Echipa antrenată de Roger Schmidt este lider în prima ligă din Portugalia, cu 62 de puncte obținute după 23 de meciuri jucate, transmite as.ro.

De cealaltă parte, Club Brugge vine după o înfrângere grea, suferită, în campionat, contra celor de la Oostende, 3-0. La ora actuală, formația belgiană se află pe locul 4 din Jupiler League, cu 46 de puncte.

Pe acelaşi subiect

Echipele de start

Benfica: Vlachodimos – Bah, Silva, Otamendi, Grimaldo – Florentino, Chiquinho, Joao Mario, Aursnes – Silva, Ramos

Rezerve: Soares, Tengstedt, Schjelderup, Rodrigues, Neves, Neres, Ndour, Musa, Morato, Lucas Verissimo, Guedes, Gilberto

Antrenor: Roger Schmidt

Club Brugge: Mignolet – Sylla, Mechele, Mata, Buchanan – Nielsen, Vanaken, Sowah, Meijer – Yaremchuk, Lang

Rezerve: Bursik, Jutgla, Boyata, Nusa, Odoi, Onyedika, Rits, Sandra, Talbi

Antrenor: Scott Parker

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Benfica - Club Brugge 5-1, în returul optimilor Ligii Campionilor. Portughezii își asigură locul în sferturile de finală