Antena Meniu Search
x

Benjamin Kiplagat, un cunoscut atlet african, a fost găsit mort în maşină. Ar fi fost înjunghiat de mai multe ori în piept şi gât

Un cunoscut atlet african, care a participat la trei ediții ale Jocurilor Olimpice, a fost găsit mort, iar sursele locale susțin că Benjamin Kiplagat a fost înjunghiat de mai multe ori, potrivit BBC.

de Redactia Observator

la 31.12.2023, 16:54

Benjamin Kiplagat a fost găsit mort în maşină
Benjamin Kiplagat a fost găsit mort în maşină - Profimedia

Un cunoscut atlet african, participant la trei ediții ale Jocurilor Olimpice, a fost omorât. Benjamin Kiplagat, care a reprezentat Uganda la trei ediții ale Jocurilor Olimpice, a fost găsit mort în Kenya.

Benjamin Kiplagat, găsit mort în maşină

Sursele locale spun că atletul a fost înjunghiat. Se pare că a fost găsit într-o mașină având răni la piept și gât. Mașina se afla în apropiere de orașul Eldoret, un cunoscut centru de antrenament pentru sportivi.

Poliția din Kenya a anunțat că a deschis o anchetă cu privire la moartea atletului, relatează Mediafax.

Kiplagat, în vârstă de 34 de ani, a ajuns în semifinalele Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012 în proba de 3.000 de metri cu obstacole.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aveţi deja sau vă gândiţi să vă luaţi un al doilea job, ca să faceţi faţă scumpirilor?

Observator » Sport » Benjamin Kiplagat, un cunoscut atlet african, a fost găsit mort în maşină. Ar fi fost înjunghiat de mai multe ori în piept şi gât